Сайт Ірини Терещенко,
методиста Славутицького міського методичного центру
Меню сайту

Сайт журналу

Форма входу


Наш журнал

дошкільне містечко


Музика

Мої посібники

енергозбереження

календарні свята

абетка


Хмаринка тегів

Пошук

Ми на карті

Друзі сайту

ДНЗ № 1 "Калинка"

ДНЗ "ЦРД"

ДНЗ № 4 "Марите"

ДНЗ № 5 "Джерельце"

ДНЗ № 6 "Крунк"

ДНЗ № 8 "Теремок"


Блог Асоціації

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 09:06

Головна » 2013 » Вересень » 16 » Затверджено Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Міністерства освіти і науки України
06:19
Затверджено Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Міністерства освіти і науки України

 30.07.2013 наказом Міністерства освіти і науки України 30.07.2013 № 1047 затверджено Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Міністерства освіти і науки України. Наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування.

 У  розділі І у пунктах 6-7 визначено, що
6. Нагородження відомчими відзнаками проводиться:
за особисті трудові досягнення у професійній, службовій діяльності, бездоганну працю та особисті заслуги під час виконання службових обов’язків, пов’язаних з формуванням та забезпеченням реалізації державної політики у сфері освіти і науки, вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі за підсумками навчального року та високі результати атестації педагогічних, наукових та науково-педагогічних працівників;
з нагоди професійних свят;
з нагоди ювілеїв підприємств, установ, організацій.

7. Наступне нагородження відомчими відзнаками осіб, які були відзначені державною нагородою, відзнаками Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Прем’єр-міністра України, Міністерства освіти і науки України та місцевих органів виконавчої влади, можливе не раніше ніж через три роки після останнього нагородження, за винятком працівників, які досягли граничного віку перебування на державній службі і виходять на пенсію або результати роботи яких мають важливе міжнародне та загальнодержавне значення.

 У пунктах 2-3 розділу ІІ визначено, які хто може представляти кандидатури до заохочення відомчими відзнаками:
2. Подання вносяться на ім’я Міністра освіти і науки України заступниками Міністра освіти і науки України, Міністром освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, керівниками структурних підрозділів апарату МОН України, навчальних закладів, підприємств, установ, організацій, що належать до сфери його управління, структурних підрозділів з питань освіти і науки обласних, Київської і Севастопольської міських державних адміністрацій за основним місцем роботи.

3. Висунення кандидатур Міністра освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, керівників структурних підрозділів обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій з питань освіти і науки, які представляються до заохочення відомчими відзнаками, здійснюється відповідно за ініціативи Голови Ради міністрів Автономної Республіки Крим, голів обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій або Колегії Міністерства освіти і науки України.

Більше інформації тут

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 776 | Додав: методист | Теги: новий документ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт методиста Терещенко Ірини © 2024
Конструктор сайтів - uCoz