Сайт Ірини Терещенко,
методиста Славутицького міського методичного центру
Меню сайту

Сайт журналу

Форма входу


Наш журнал

дошкільне містечко


Музика

Мої посібники

енергозбереження

календарні свята

абетка


Хмаринка тегів

Пошук

Ми на карті

Друзі сайту

ДНЗ № 1 "Калинка"

ДНЗ "ЦРД"

ДНЗ № 4 "Марите"

ДНЗ № 5 "Джерельце"

ДНЗ № 6 "Крунк"

ДНЗ № 8 "Теремок"


Блог Асоціації

Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 04:44

Головна » 2013 » Березень » 19 » Засідання міського методичного об’єднання «Фізкультурна мозаїка»
14:39
Засідання міського методичного об’єднання «Фізкультурна мозаїка»

19 березня в приміщенні плескальної чаші дошкільного навчального закладу (ясел-садка) «Теремок» пройшло відкрите свято «Пригоди дошкільнят у морському царстві Нептуна» для дітей старшого дошкільного віку.  
Свято було запропоновано слухачам міського методичного об’єднання «Фізкультурна мозаїка», провела його інструктор із фізичної культури дошкільного навчального закладу (ясел-садка) «Теремок» — Дуброва Валентина Михайлівна.
У морському царстві Нептуна діти зустрілися з стражником, Водомутом, Кикиморою, Русалонькою та виконувати різноманітні ігрові завдання аби допомогти Нептунові: плили через підводну печеру, ковзали на грудях із дощечкою в руках, плавали на спині і на грудях із дощечкою в руках, збирали з дна морські коралі, виконували танок морських зірочок, грали в гру «Мисливці та каченят», перетягували канат. Дітям-учасникам після завершення свята були вручені солодкі призи та медалі.
Слухачі міського методичного об’єднання обговорили переглянутий захід, відзначили його високу організацію, велику підготовчу роботу та високий емоційний настрій дітей.
На засіданні мова йшла про методичні складові спортивних свят. Консультацію на тему «Ігри на воді» провела інструктор із фізичної культури дошкільного навчального закладу (ясел-садка) «Теремок» — Дуброва Валентина Михайлівна.

Керівник методичного об’єднання, Пінчук Тетяна Миколаївна, інструктор із фізичної культури дошкільного навчального закладу (ясел-садка) № 1 «Калинка» запропонувала слухачам розглянути типові проблемні ситуації, які виникають на святі. Слухачі  проговорили можливі  варіанти їх вирішення. На засіданні йшла мова про підготовку до міського спортивного свята серед  старших дошкільнят, яке відбудеться 26 березня  2013 року в приміщенні спортивної зали загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів о 10 годині. Запрошуємо!

 

 

 

Переглядів: 785 | Додав: методист | Теги: ММО, теремок, новини | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 7
6 Валентина Иванова  
1
Валюшка, ты МОЛОДЕЦ! Такого праздника, я ещё не видела. Всё просто СУПЕР, СУПЕР! МОРЕ удовольствия получила от увиденного. ОГРОМНОЕ спасибо деткам и сотрудниткам.

7 методист  
0
Дякую за відвідування та слова-подяки в адресу Валентини Михайлівни. Є з кого брати приклад та вчитися.

5 методист  
0
Дякуємо за високу оцінку роботи!!! Команда професіоналів старалася. Репортаж про свято дивіться  у суботу.

3 OksanaB  
1
Свято, свято, свято - найкращого слова не підібрати. Все пройшло на найвищому рівні. Мені сподобалось все і діти, і герої, і Валентина, і..., і атрибути, і танок, і гантелі, і багато іншого. Бажаю творчій групі успіхів, натхнення, поваги, визнання. Дякую!
hands

4 методист  
1
Дякую за Вашу небайдужість і теплі слова в адресу колеги.

1 Таня П.  
1
Надзвичайна краса! Дуже дякую за це диво у воді. Залишилися яскраві враження, відчуття свята. Дякую організаторам та учасникам. Особливо сподобався танок у воді. Кікімора була незрівнянна.

2 методист  
1
Пані Тетяно! Приєднуюся до Ваших коментарів. Переглянуте свято  - справжня  казка на воді. У цю казку хочеться повертатися.
Всім учасникам та адміністрації закладу велике спасибі за злагодженість дій та відчуття краси і гармонії, яке не покидало мене як глядача протягом усього дійства!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт методиста Терещенко Ірини © 2024
Конструктор сайтів - uCoz