Сайт Ірини Терещенко,
методиста Славутицького міського методичного центру
Меню сайту

Сайт журналу

Форма входу


Наш журнал

дошкільне містечко


Музика

Мої посібники

енергозбереження

календарні свята

абетка


Хмаринка тегів

Пошук

Ми на карті

Друзі сайту

ДНЗ № 1 "Калинка"

ДНЗ "ЦРД"

ДНЗ № 4 "Марите"

ДНЗ № 5 "Джерельце"

ДНЗ № 6 "Крунк"

ДНЗ № 8 "Теремок"


Блог Асоціації

Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 02.05.2024, 14:53

Головна » 2015 » Травень » 21 » Запрошуємо до участі в конкурсі "Україна-рідний край"!
04:55
Запрошуємо до участі в конкурсі "Україна-рідний край"!

Відповідно до плану роботи МОН України, на виконання Концепції національно-патріотичного виховання та з метою активізації освітньої роботи дошкільних навчальних закладів із патріотичного виховання дітей, з 1 червня до 1 вересня поточного року буде проведено  в режимі онлайн  фестиваль-огляд матеріалів із досвіду роботи вихователів за темою «Україна – рідний край».

До участі в заході пропонуємо  долучитись педагогам  дошкільних навчальних закладів (навчально-виховних комплексів) різних типів і форм власності, які самостійно приймають рішення щодо участі у фестивалі-огляді та подають свої матеріали на платформу проведення конкурсу (Освітній портал «Педагогічна преса»). З інструкцією щодо розміщення даних і порядку голосування можна ознайомитись на сторінці:  http://pedpresa.ua/festival. Схема голосування додається.

Матеріали мають містити методичну розробку одного заняття з дітьми старшого дошкільного віку (ознайомлення їх із вулицею, на якій розташовано дитячий садок, головною вулицею або площею рідного міста чи села, районом великого міста або районом області, в якому мешкають діти, своєю областю або іншим регіоном України). Заняття може присвячуватися також ознайомленню зі столицею та іншими містами України; окремими природно-географічними об’єктами (річки, озера, моря, гори, заповідники); рідною флорою і фауною; історичними місцями, пам’ятками історії, культури, архітектури; видатними особистостями; державними і народними символами України; традиційними ремеслами; святами, обрядами; музичним, літературним, ігровим фольклором тощо.

Методична розробка заняття подається у формі плану-конспекту із зазначенням прізвища, імені, по батькові педагога, номера та повної адреси дошкільного навчального закладу (навчально-виховного комплексу), віку дітей, теми заняття, його освітньої мети, обладнання і викладеним ходом проведення з описом системи завдань, застосованих методів, прийомів і засобів.

До методичної розробки заняття додається відеосюжет тривалістю 2-3 хв. або слайдова презентація у форматі відео, які унаочнюють основну пізнавально-розвивальну інформацію описаного заняття й демонструють послідовність, систему подачі інформації дітям. Відео або презентації повинні бути композиційно оформленими, змістовно навантаженими та ідейно виваженими.

З 1 вересня по 5 вересня управління (департаменти) освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій спільно з інститутами післядипломної педагогічної освіти визначать серед тих 10, що наберуть найбільшу кількість голосів,  один кращий  матеріал із досвіду роботи з патріотичного виховання дітей за темою «Україна – рідний край». І надішлють його до Міністерства освіти і науки України в електронному варіанті на електронну адресу: domon2010@ukr.net.

Кращі розробки фестиваль-огляду матеріалів із досвіду роботи вихователів на тему «Україна – рідний край» буде розмішено на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України та презентовано  під час проведення заходів із відзначення Всеукраїнського дня дошкілля 25 вересня 2015 року.

Переглядів: 777 | Додав: методист | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 методист  
0
Дякую за відвідування. Долучайтеся до конкурсу!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт методиста Терещенко Ірини © 2024
Конструктор сайтів - uCoz