Сайт Ірини Терещенко,
методиста Славутицького міського методичного центру
Меню сайту

Сайт журналу

Форма входу


Наш журнал

дошкільне містечко


Музика

Мої посібники

енергозбереження

календарні свята

абетка


Хмаринка тегів

Пошук

Ми на карті

Друзі сайту

ДНЗ № 1 "Калинка"

ДНЗ "ЦРД"

ДНЗ № 4 "Марите"

ДНЗ № 5 "Джерельце"

ДНЗ № 6 "Крунк"

ДНЗ № 8 "Теремок"


Блог Асоціації

Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 03:38

Головна » 2018 » Жовтень » 26 » Відбулося засідання Громадської організації
14:34
Відбулося засідання Громадської організації

 26 жовтня в дошкільному навчальному закладі (яслах-садку) № 8 "Теремок" - центрі Софії Русової відбулося засідання Громадської організації «Асоціація освітян імені Софії Русової». 

На ньому були присутні науковці, педагоги-практики з Київської, Черкаської, Чернігівської областей.

Зустріч із колегами розпочалася з музичної композиції "Ми діти твої, Україно!".  Виступи вихованців  та педагогів закладу були високоестетичними та яскравими.

 

З вітальним словом до зібрання звернулася Швець Н. П., - начальник управління освіти і науки Славутицької міської ради Київської області, яка побажала присутнім і надалі впроваджувати педагогічні ідеї Софії Федорівни в сучасний освітній процес та продуктивної роботи протягом засідання тощо.

Завідувач дошкільного закладу - Федорченко Н. М., зазначила про те, що колеги "Теремка" вже десять років вивчають та використовують спадщину великої просвітительки, подякувала всім, хто долучився до сьогоднішньої вагомої події. 

Міжрегіональний семінар «Використання педагогічних ідей С.Ф.Русової у створенні нового українського закладу дошкільної освіти» розпочав доповіддю Зайченко І. В., доктор педагогічних наук, професор. Його  увага була зосереджена на стан сучасного русовознавства в Україні, найперші та насвіжіші бібліографічні  джерела, що стосуються викладу суті національного виховання, педагогічних принципів С. Ф. Русової тощо. 

      

Про оновлення дошкільної освіти у діалозі з С. Ф. Русовою, говорила Коваленко О. В., кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри дошкільної освіти Педагогічного інституту Київського університету ім. Б Грінченка. Вона відмітила, про  необхідність взаємодії практиків та науковців, батьків. Олена Володимирівна зазначила, що апостол Правди і Науки - Софія Русова була і є великим гуманістом, діалог сучасників із цією великою українкою - вічний, бо її педагогічна  спадщина поза часом.  

Загалом програма зустрічі була насиченою виступами з досвіду роботи закладів освіти та сприяла обміну думок. 

Дякуємо адміністрації та колективу дошкільного навчального закладу №8 "Теремок" за креативний підхід, організованість, теплий прийом, змістовність і своєрідність заходу!

 

 

Переглядів: 360 | Додав: metodistterechenko | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт методиста Терещенко Ірини © 2024
Конструктор сайтів - uCoz