Сайт Ірини Терещенко,
методиста Славутицького міського методичного центру
Меню сайту

Сайт журналу

Форма входу


Наш журнал

дошкільне містечко


Музика

Мої посібники

енергозбереження

календарні свята

абетка


Хмаринка тегів

Пошук

Ми на карті

Друзі сайту

ДНЗ № 1 "Калинка"

ДНЗ "ЦРД"

ДНЗ № 4 "Марите"

ДНЗ № 5 "Джерельце"

ДНЗ № 6 "Крунк"

ДНЗ № 8 "Теремок"


Блог Асоціації

Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 06.05.2024, 05:01

Головна » 2015 » Листопад » 4 » Увага! Новина
18:32
Увага! Новина

 Шановні колеги!
Редакція журналу “Дошкільне виховання” Міністерства освіти і науки України пропонує ознайомитися з новою рубрикою "Свято щодня". 

Спробуймо влаштовувати свята для дітей частіше, ніж ми звикли. Адже кожна зустріч із садочком, друзями, вихователем може перетворитися на справжнє свято, а посмішка, добре слово, захоплива гра, будь-яка дрібничка, яка раптом виявиться зовсім не дріб’язком, може стати подарунком. Саме слово “свято” вже викликає посмішку, приємні спогади, передчуття дива, радість… Влаштування таких свят не потребує ретельної попередньої підготовки, а піднесений настрій малюків стане для вихователів справжньою винагородою. Свято може надихнути на проведення тематичного дня, стати приводом для розгортання проектної роботи, влаштування приємних несподіванок для дітлахів.
У жовтневому випуску журналу “Дошкільне виховання” було презентовано нову рубрику “Свято щодня”. На сторінках журналу “Дошкільне виховання” (№ 10, 2015) опубліковані матеріали для роботи з дітьми у дні грудневих свят. Відтепер рубрика “Свято щодня” з’являтиметься у кожному номері.
Щоб подарувати дітям більше радісних миттєвостей, “ДВ” пропонує цікаві форми роботи, приурочені до нетрадиційних для України свят, не тільки на сторінках журналу, а й в інтернет-спільнотах журналу “Джміль” — соцмережах FaceBook та Google+ — та на сайті журналу. 

Про свята вересня, жовтня та листопада ви можете дізнатися просто зараз: на сайті журналу “Джміль” з’явилися рубрики онлайн (http://jmil.com.ua/rubrics + прокрутка) — “Свято щодня” та “Інші статті” (освітні проекти, ідеї до занять, бесіди за коміксами) — у них ви завжди можете знайти цікаві нестандартні методичні матеріали для роботи з дошкільнятами та учнями початкової школи. Ласкаво просимо!

 

 


 

Переглядів: 438 | Додав: методист | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
1 штв  
0
hands Дякую! Цікава рубрика. Переглянула матеріал цієї рубрики на сайті журналу "Джміль" - приємно вражена! Всім раджу!

2 методист  
0
Дякую, пані Тетяно, за коментар. Тепер ці контенти доступні  для кожного, хто має бажання урізноманітнити освітіній процес.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт методиста Терещенко Ірини © 2024
Конструктор сайтів - uCoz