Сайт Ірини Терещенко,
методиста Славутицького міського методичного центру
Меню сайту

Сайт журналу

Форма входу


Наш журнал

дошкільне містечко


Музика

Мої посібники

енергозбереження

календарні свята

абетка


Хмаринка тегів

Пошук

Ми на карті

Друзі сайту

ДНЗ № 1 "Калинка"

ДНЗ "ЦРД"

ДНЗ № 4 "Марите"

ДНЗ № 5 "Джерельце"

ДНЗ № 6 "Крунк"

ДНЗ № 8 "Теремок"


Блог Асоціації

Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 02.05.2024, 17:48

Головна » 2014 » Січень » 30 » Щорічний теоретико-практичний семінар "Профілактика мовленнєвих порушень у дітей дошкільного віку"
18:47
Щорічний теоретико-практичний семінар "Профілактика мовленнєвих порушень у дітей дошкільного віку"

30 січня в дошкільному навчальному закладі (яслах-садку) «Центр розвитку дитини» пройшов щорічний постійно діючий теоретико-практичний семінар для вихователів груп дошкільних навчальних закладів різних типів. 
Акцентом дня стала тема «Формування мовленнєвої компетенції у дошкільників».
У рамках загальноміського форуму «Запрошуємо на урок» присутніми, а ними стали, понад 40 осіб із дошкільних навчальних закладів міста, була змога побачити відкриті перегляди заняття з розвитку мовлення з пріоритетом формування фонетико-фонематичних компетенцій у дітей дошкільного віку.
Неймовірне враження справили заняття, на яких мені вдалося побувати: «Пригоди бджілки Жужу», яке провела вихователь Полегешко Світлана Миколаївна для дітей старшого дошкільного віку та заняття «Весело граємо, мову вивчаємо», які провели вихователі ІІ молодшої групи Шупило Марина Григорівна, Яцимон Олена Анатоліївна.
Окрім того заняття провели Хоменко Тетяна Миколаївна для дітей середньої групи, Недашковська Ірина Петрівна, Рековець Марина Юріївна.
Вихователь-методист дошкільного закладу - Кузьміна Тетяна Олександрівна запропонувала всім присутнім інформацію про формування мовленнєвої компетентності у дошкільників. Присутні мали змогу пограти в деякі дидактичні ігри, які спрямовані на формування словникового запасу, виховання звукової культури мовлення, вправи на відмінювання дієслівних форм тощо. Цікавою була інтерактивна вправа «Влучне слово», яка надала можливість всім присутнім скласти речення зі слів, які записувалися ними упродовж роботи теоретичного семінару. Це були слова, які виражають настрій чи характеризують побачене протягом роботи семінару. У мене вийшло таке: «Дитинство – радість пізнання, натхнення, творчості й єднання»!

На останок музичні керівники закладу запропонували музичний номер за участі дітей та педагогів закладу, який сприяв позитивному настрою та всі охочі висловили слова подяки за підготовлений захід, який пройшов на високому методичному рівні.

 

Переглядів: 616 | Додав: методист | Теги: новини | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 5
5 Анна  
0
smile

3 штв  
1
hands hands hands

4 методист  
0
Вдячна за відвідування!

2 Тatyana  
0
Ірино Анатоліївно! Вдячні Вам за високу оцінку роботи педагогічного колективу нашого дошкільного закладку.

1 методист  
0
Тетяно Миколаївно, Тетяно Олександрівно! Дякую вам за запрошення відвідати сьогоднішній захід. Він був повчальним, цікавим та по-справжньому дієвим. 
Всім, хто долучився до проведення загально-міського семінару хочу подякувати за підготовку та натхненну працю. Успіхів!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт методиста Терещенко Ірини © 2024
Конструктор сайтів - uCoz