Сайт Ірини Терещенко,
методиста Славутицького міського методичного центру
Меню сайту

Сайт журналу

Форма входу


Наш журнал

дошкільне містечко


Музика

Мої посібники

енергозбереження

календарні свята

абетка


Хмаринка тегів

Пошук

Ми на карті

Друзі сайту

ДНЗ № 1 "Калинка"

ДНЗ "ЦРД"

ДНЗ № 4 "Марите"

ДНЗ № 5 "Джерельце"

ДНЗ № 6 "Крунк"

ДНЗ № 8 "Теремок"


Блог Асоціації

Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 08:24

Головна » 2016 » Березень » 29 » Пройшло міське спортивне свято
10:53
Пройшло міське спортивне свято

29 березня, традиційно, в дні шкільних канікул, у приміщенні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 пройшло міське спортивне легкоатлетичне свято серед дошкільнят 5–6 року життя «Як козаки на ярмарок ходили».
У ньому взяли участь вихованці дошкільних навчальних закладів № 1 «Калинка», «Центру розвитку дитини», № 4 «Марите», № 5 «Джерельце», № 6 «Крунк», № 8 «Теремок».
Яскраво та видовищно всі команди-учасники виконали спільну вправу-розминку з квітами. Допомагала провести свято ведуча, вихователь дошкільного навчального закладу № 1 «Калинка» - Кравченко Ольга.
Діти-учасники разом із козаками брали участь у спортивних іграх та естафетах «Бондар бочку змайстрував і на ярмарку продав», «Хліборобам помагаємо, зерно в мішок складаємо», «Між квіток літаємо і пилок збираємо», «Садівникам допомагаємо, яблука збираємо». 
Ігри-вправи «Пекар-булочка», «Черевики взуваємо і таночок починаємо», які козаки провели з дітьми-глядачами пройшли жваво, цікаво, весело.
Вихованці дошкільного навчального закладу (ясел-садка) № 4 «Марите» виконали танок маленьких кухарів. 
Дошкільники під час змагань поглибили уявлення про старовинні способи виготовлення предметів домашнього вжитку, ремесла українського народу, продемонстрували спритність, швидкість тощо.
Всі команди-учасниці були нагороджені пам’ятними медалями та грамотами від відділу молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради.
Свято ретельно готували слухачі міського методичного об'єднання "Фізкультурна мозаїка"  — інструктори з фізкультури: Пінчук Тетяна (голова міського методичного об’єднання, ДНЗ № 1), Якушева Олена, Іванова Валентина (ДНЗ "ЦРД”), вихователі Масан Світлана, Бережна Ольга (ДНЗ № 4), Вишнявська Антоніна (ДНЗ № 5), Лотоцька Людмила (ДНЗ № 6), Дуброва Валентина (ДНЗ № 8), а також музичний керівник «Калинки» - Рахманіна Оксана, педагоги старших вікових груп та батьки. 
Міський методичний центр відділу освіти вдячний адміністрації та працівникам загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 за сприяння у проведенні свята.   
Висловлюємо всім, хто долучився до проведення заходу слова подяки за підготовку дошкільнят, їх високі спортивні результати. 

     

 

 

Переглядів: 467 | Додав: методист | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 4
4 штв  
0
hands hands hands

2 Таня  
0
Гарно потрудилися всі: і дорослі, і діти. Діти в нагороду отримали медалі, а дорослі - масу позитивних вражень і задоволення від проведеного свята. Всім дякую!

3 методист  
0
Тетяно Миколаївно! Погоджуюся з кожним вашим словом. Мені видається, що дружня команда інструкторів,  вихователів, музичних керівників старалися понад силу.  Жартівливий таночок кухарів із "Марите" додав святу радісного настрою.  Всі, хто готував захід - хвилювалися, трудилися, і ось прекрасний результат - СВЯТО для дітей!
Дякуємо всім - від медичного персоналу, який спостергав за станом дітей  на святі до вихованців дитячих садочків, які були учасниками та глядачами !

1 методист  
0
Дякую інстукторам із фізкультури, вихователям  за їх наполегливу працю і увагу до спортивного виховання.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт методиста Терещенко Ірини © 2024
Конструктор сайтів - uCoz