Сайт Ірини Терещенко,
методиста Славутицького міського методичного центру
Меню сайту

Сайт журналу

Форма входу


Наш журнал

дошкільне містечко


Музика

Мої посібники

енергозбереження

календарні свята

абетка


Хмаринка тегів

Пошук

Ми на карті

Друзі сайту

ДНЗ № 1 "Калинка"

ДНЗ "ЦРД"

ДНЗ № 4 "Марите"

ДНЗ № 5 "Джерельце"

ДНЗ № 6 "Крунк"

ДНЗ № 8 "Теремок"


Блог Асоціації

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 02.05.2024, 14:24

Головна » 2015 » Квітень » 24 » Пройшло міське спортивне свято
13:58
Пройшло міське спортивне свято

 Дошкільну спільноту педагогів Славутича єднає багатолітня традиція виховання фізично досконалої особистості. Її демонструють щорічно на спортивному святі старші дошкільники міста. 
 Спортивне міське свято «Як козаки дітей навчали та розважали» для козаків і козачок-дошкільнят, пройшло 24 квітня в фізкультурній залі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3.  
Основною метою його проведення є залучення дітей дошкільного віку до занять фізичною культурою та спортом, формування патріотичних почуттів підростаючого покоління, підвищення мотивації дітей до рухової активності та організації активного дозвілля.
Організатори свята, а це інструктори з фізкультури 
— слухачі міського методичного об’єднання «Фізкультурна мозаїка», педагоги дошкільних навчальних закладів міста. 
До дітей на свято завітали улюблені казкові герої – українські козаки, які наділені розсудливістю, відважністю, спритністю, почуттям дружби та товариськості. Поруч із малятами – козачатами  завжди  були справжні козаки, ведуча свята (Кравченко Ольга), які під час подорожі навчали та розважали дітей. Малюки «коней» напувати, друзів із полону визволяли, сіль добували, вареники варили.

 

Фото надане В. Івановою

Засобами ігор-естафет діти вправлялися в стрибках, бігу, метанні, силі. 
Всіх присутніх глядачів та учасників свята розважали запальним гуцульським таночком вихованці дошкільного навчального закладу № 5 «Джерельце» (музичний керівник Гаріна Наталія). Ноту ліризму та витонченості продемонстрували дівчатка-танцівниці дошкільного закладу № 8 «Теремок» (музичний керівник Заруденська Лідія). 

                                                 

                                                                                      Фото надане В. Івановою                                


Для присутніх вболівальників-глядачів були проведені рухливі ігри «Якщо весело сьогодні, роби – так», «Як козаки танцювали». Вони спонукали їх долучитися до свята: вправлятися в рухах, тішитися, співпереживати. Всі учасники черговий раз вміло працювали в команді, допомагали один одному, раділи за успіхи інших. 
Всі команди-учасниці свята стали переможцями та нагороджені пам’ятними медалями, грамотами від відділу молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради (завідувач Шаніна Лідія).


Міський методичний центр відділу освіти вдячний адміністрації та працівникам загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 за професійну небайдужість та сприяння у проведенні свята.   
Слова подяки звертаємо до керівника міського методичного об’єднання, творчої групи з організації свята, інструктора з фізкультури дошкільного закладу  № 1 «Калинка»  — Пінчук Тетяни, Іванової Валентини, інструктора з фізкультури, Якушевої Олени з «Центру розвитку дитини», Бережної Ольги з дошкільного закладу № 4 «Марите», Вишнявської Антоніни, інструктора з фізкультури дошкільного закладу № 5 «Джерельце», Лотоцької Людмили, інструктора з фізкультури дошкільного закладу № 6 «Крунк», Дубрової Валентини, інструктора з фізкультури дошкільного закладу № 8 «Теремок».
Надзвичайної атмосфери свято набуло завдяки музичному супроводу, яке підібрала Рахманіна Оксана — музичний керівник «Калинки», а здійснювала його під час дійства —Доброта Надія, музичний керівник садочку «Крунк».   


Педагогам, батькам, які долучилися до підготовки та проведення свята щиро дякуємо та хочемо побажати успіхів у вихованні справжніх громадян України. 

Фото надані І. Терещенко

Переглядів: 515 | Додав: методист | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 5
5 штв  
0
hands hands hands

3 Таня  
0
Веселе та яскраве свято. Його організатори дали можливість дітям відчути радість перемоги. Для більшості з них отримана медаль є першою спортивною нагородою, будемо сподіватися, що не останньою. Задоволеними залишилися не тільки дошкільники, а й їх батьки.

4 методист  
0
Свято й справді, з огляду на всі події та підготовку, які йому передували  залишило по собі гарні враження.
Тетяно! Щиро вдячна за внесок у проведення, підготовку свята, підтримку всіх інстукторів із фізкультури. Ви - молодці! ПРОФЕСІОНАЛИ!

1 valyadubrova1975  
0
Чудове свято! І учасники, і глядачі отримали велике задоволення. Діти - учасники свята, були просто щасливими, отримавши заслужені медалі. Дуже порадували всіх присутніх українські таночки, у виконанні вихованців дошкільних закладів. Свято надовго запам'ятається  дітям та дорослим.

2 методист  
0
Дякую за відвідини та позитивні враження. Вам, Валечко, за  активну участь, як  виконавиці  ролі героя спортивного свята.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт методиста Терещенко Ірини © 2024
Конструктор сайтів - uCoz