Сайт Ірини Терещенко,
методиста Славутицького міського методичного центру
Меню сайту

Сайт журналу

Форма входу


Наш журнал

дошкільне містечко


Музика

Мої посібники

енергозбереження

календарні свята

абетка


Хмаринка тегів

Пошук

Ми на карті

Друзі сайту

ДНЗ № 1 "Калинка"

ДНЗ "ЦРД"

ДНЗ № 4 "Марите"

ДНЗ № 5 "Джерельце"

ДНЗ № 6 "Крунк"

ДНЗ № 8 "Теремок"


Блог Асоціації

Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 11:01

Головна » 2018 » Березень » 16 » Про тренінг "Дошкільнятам - освіту для сталого розвитку"
17:46
Про тренінг "Дошкільнятам - освіту для сталого розвитку"

 Шановні колеги!

Інститут педагогіки НАПН України, громадська організація «Вчителі за демократію та партнерство» спільно з Освітньою платформою «Критичне мислення» презентують інноваційну освітню програму для дитячих садків «Дошкільнятам – освіту для сталого розвитку». 21 березня запрошуємо спеціалістів із питань дошкільної освіти, працівників ДНЗ на практичний тренінг за програмою від авторок-розробниць Наталії Гавриш та Олени Пометун.

Мета програми – сприяти формуванню у дошкільників мотивації до дій і моделей поведінки, орієнтованих на сталий стиль життя. Зокрема, розвиток і формування навичок ресурсозбереження, ефективного спілкування та гармонійних стосунків з довкіллям. Програму розраховано на дітей 4-го – 6-го років життя, вона є частиною цілісного курсу з освіти для сталого розвитку, парціальна. За програмою вже працюютьпонад 700 дитячих садочків України. Програма має повне методичне забезпечення з грифом МОН: посібники для педагогів (матеріали для старшого, середнього, молодшого віку), методичними рекомендаціями та комплектами дидактичних матеріалів для дітей. Досвід показує, що втілення її у роботу ДНЗ сприяє партнерським взаєминам з вихованцями та їхніми батьками.

Програма «Дошкільнятам – освіту для сталого розвитку» побудована на інноваційних педагогічних концепціях, відмінних від традиційного навчання. Саме тому авторки-розробниці рекомендують вихователям, методистам пройти спеціальний практичний тренінг, який допомагає набути нових професійних знань, навичок й умінь, необхідних для втілення програми. Учасники тренінгів знайомляться із структурою, змістом освітньої програми, опрацьовують методику її реалізації у діяльності дошкільних навчальних закладів.

Тренінг відбудеться у Києві 21 березня з 10:00 до 17:00 за адресою: м. Київ, вул. Січових Стрільців, 52д (Інститут педагогіки). Реєстрація обов’язкова: за вказаним посиланням, або за телефоном 095 534 0981. Усіучасниці/киотримують по завершенню іменні сертифікати професійного розвитку з вказаною кількістю годин навчання (8 годин). 

Пряме посилання на реєстрацію, умови участі, програму: Освітня платформа "Критичне мислення" у розділі "Найближчі тренінги" >>http://www.criticalthinking.expert

Просимо Вас поширити інформацію про цю можливість професійного розвитку для працівників дошкільної освіти Києва.


Науковий керівник проекту,
Член-кореспондент НАПН України,
доктор пед. наук,професорО. І. Пометун

Контактна особа: 095 534 09 81, Олена

Переглядів: 385 | Додав: методист | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт методиста Терещенко Ірини © 2024
Конструктор сайтів - uCoz