Сайт Ірини Терещенко,
методиста Славутицького міського методичного центру
Меню сайту

Сайт журналу

Форма входу


Наш журнал

дошкільне містечко


Музика

Мої посібники

енергозбереження

календарні свята

абетка


Хмаринка тегів

Пошук

Ми на карті

Друзі сайту

ДНЗ № 1 "Калинка"

ДНЗ "ЦРД"

ДНЗ № 4 "Марите"

ДНЗ № 5 "Джерельце"

ДНЗ № 6 "Крунк"

ДНЗ № 8 "Теремок"


Блог Асоціації

Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 15:53

Головна » 2018 » Грудень » 17 » Про події від Всеукраїнської громадської організації "Асоціація працівників дошкільної освіти України"
06:00
Про події від Всеукраїнської громадської організації "Асоціація працівників дошкільної освіти України"

 21-22 листопада 2018 року на базі Навчально-реабілітаційного центру «Левеня» (м. Львів) було проведено науково-практичну конференцію  з питань організації ранньої допомоги дітям з особливими освітніми потребами. На ній були присутні члени асоціації працівників дошкільної освіти місцевого осередку нашого міста  Тетяна Машковська, завідувач дошкільного навчального закладу  "Центр розвитку дитини" та Дар'я Дударенко, директор КП "Інклюзивно-ресурсний центр". Вони ознайомилися з інноваціями в діяльності центру в НРЦ «Левеня», надання ранньої допомоги і особливостями організації навчання та реабілітації дітей з проблемами зору.


 7 грудня, у місті Києві, -  Інна Кіндратець, старший викладач кафедри педагогіки, психології і корекційної освіти Рівненського ОІППО, головний редактор Платформи професійного розвитку EdManagement, канд. пед. наук,  обговорювала тему "Використання технології складання інтелектуальних карт у освітньому процесі".

Член асоціації місцевого осередку працівників дошкільної освіти - Ольга Красковська, вихователь дошкільного навчального закладу № 4 "Марите",  долучилася до цієї  зустрічі та детальніше дізналася про технологію Mind Mapping: джерела, концептуальні засади, правила складання; інтелектуальну карту як інструмент планування освітнього процесу на засадах інтеграції; складання інтелектуальної карти — практична робота в групах тощо.

 13 – 14 грудня  відбулася Координаційна рада у м. Бровари, що в Київській області. На ній була присутня Ірина Терещенко, голова місцевого осередку асоціації працівників дошкільної освіти нашого міста. 
Два дні роботи були сповнені зустрічей, відкриттів, емоцій. 

Важливі питання щодо стану та перспектив розвитку дошкільної освіти в Україні, а також новини щодо нормативно-правової бази висвітлила Світлана Нерянова, в.о. начальника відділу дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України.

У 2019 році відбудуться І і ІІ етапи Другого Всеукраїнського конкурсу «Вихователь року». 
Згідно змін у Законі про дошкільну освіту, педагоги, які не мають відповідної дошкільної освіти, мають право на атестацію з присвоєнням кваліфікаційної категорії!

 Професійне зростання колег, що побували на засіданні, стверджує просту педагогічну істину: завжди є можливості до вдосконалення, бажання створювати великі і малі педагогічні речі, вміння щедро ділитися своїми талантами. 
Як присутня на цьому зібранні, хочу передати слова вдячності: Оксані Мельник - начальнику управління освіти та науки Броварської міської ради, Ірині Туник, начальнику відділу дошкільних, позашкільних закладів та  виховної роботи управління освіти та науки Броварської міської ради, всій педагогічній спільноті  дошкільної освіти міста, за радість спілкування, нові враження, самобутність, навчання, окриленість. Лариса Погорєловій, заступнику голови Правління, за інформаційну підтримку, вмілу координацію робочих питань,  Ніна Омельяненко - голові правління ВГО "Асоціація працівиків дошкільної освіти" за  безкінечну віру у кожного з педагогів.

 

Переглядів: 394 | Додав: методист | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт методиста Терещенко Ірини © 2024
Конструктор сайтів - uCoz